Uppdatering..

Höll på att dö idag (kändes det som iaf). Jag fortsätter min packning och nu känns de som jag börjar komma ngn vart. Detta pga av att jag inte hittar ngt som jag behöver. Alla kläderna är nerpackade likaså alla köksgrejor. Så nu får jag gå naken och hungrig:) Nu väntar jag bara på bärhj'lpen och min chaufför.... värdens bästa Jenny *tack*. Har nu införskaffat mig ett ovalt soffbord (200 kr) som såsmåningom ska bli vitt, men det är ett framtida projekt. Sen har jag hittat en köksbord med 4 stolar (500 kr) somockså ska bli vitt en gång i framtiden och en vilstol i rottning (150 kr) om hon nu inte har lurat mig för jag har betalat men inte hämtat den. I love blocket!!!!

Jävla skitväder idag, hoppas de inte är så på lördag när de ska flyttas bara.....

Mådde så jävla dåligt inatt när jag jobbade. Kanske beror på att jag varken har ätit eller sovit på en vecka. Hoppas de blir bättre inatt.

 KAOS!!!!

Snart...

... kommer livet bli bra igen och återgå till de normala. Är ju lite svårt att stressa ner när man jobbar hela nätterna och packar hela dagarna. Vill bara få iväg skiten så jag kan börja packa upp i den nya lägenheten. Var och skrev kontraktet igår så nu är den min, får flytta in på fre. På lör får jag hjälp från Anna och hennes syster + min syster m familj + FA (förhoppningsvis).

 Såhär ser de ut på gården där jag ska bo:) Grönt och fiint, inte betonggetto som jag trodde, men kommer man utanför detta så kommer man också till betonggettot!

 Sasa ska också flytta, jobbigt att packa runt henne. Skönt att jag inte är ensam. Helt galet hur en katt kan vara så bra sällskap och psykiskt stöd. Hon fattar att ngt är fel för hon är så satans fjäskig:)

Packar

Nu börjar de verkligen bli verklighet, att jag verkligen ska flytta. Det var nog fört nu de sjönk in och de gjorde ont. Vet inte var jag ska börja, ffa eftersom jag inte vill flytta.

Har iaf hittat en 2,5:a som nog säkert kommer bli fin.

Utan ord

Orkar inte skriva så mycket så jag beskriver i bilder istället. Helgen har varit underbar. Skönt att komma hem och slippa tänka, men de kommer väl ni stället när jag är hemma i vardagen igen.

 Denna bilden säger ganska mycket om hur jag hade de hemma. Tack Anna och Helene *lav jo*

Förvånad & förvirrad

I tisdags hände ngt som jag inte alls var beredd på, Gustav gjorde slut, via telefon (storsinnt). Jag tyckte han kunde komma hem och prata, men de orkade han inte. Ringde till Anna B så hon kom och sällskapade mig lite. Var ju lite chockad faktiskt, just då fattade jag ingeting. Ringe till Anna H och hon sa då att hon skulle komma upp och hämta mig dagen efter och här sitter jag nu i Lidköping och bloggar av mig lite.

Nu när jag väl tänker efter så var de väl kanske inte helt otippat. Vissa saker tänker man inte på förrän efteråt.

Så nu blir de till att flytta så snart som möjligt. Var och tittade på en lght redan i onsdags, men den var svindyr och konstig. Så nu på mån ska jag kolla på tre st 2:or i/på Gruvlyckan. Måste fixa en massa saker med, typ sofbord och säng. Inser att en 120 säng är nästan lika dyr som en dubbelsäng och då kan jag ju lika gärna köpa det med en gång eftersom jag ändå ska ha en tvåa. Men de bästa är att de flesta stora dyra saker i lägenheten ändå var mina så de är ju inget att bråka om och de tror jag inte vi ska göra heller. Men lägenheten är ganska stor så vi får se vad jag ska fylla ut den med. Denna gången ska jag iaf inte ha lägenheten full med en massa småskit som det är nu. Ska göra den till bara MIN!


Värmland runt (känns de som)

Igår ringde lilla pappa och frågade om jag ville med ut och åka en sväng och det ville jag ju. Känns som när man var liten när man var ute och åkte med mamma och pappa fast enda skillnaden var att det var jag som satt vid ratten. Är sååå skönt att umgås med mamma och pappa, att känna att man bli ompysslad och får lov att vara liten igen. Den känslan är väldigt skön måste jag säga. Man får lite tid att återhämta sig ffrån allt (precisi vad jag behövde).

Vi satte kurs på väg 62 mot Ekshärad. Där emellan stannade vi vid Rådasjön och fikade lite, med medhavd picnic.

 Mamma vid Rådasjön

Sen bar det av mot Ekshärads kyrka som mamma verkligen ville se. Istället för gravstenar så har de smidda kors. Fanns massor över hela kyrkogården. Sen gick vi in i kyrkan. Jag är inte direkt kyrklig av mig men de var bland de vackraste kyrkor jag har besökt. Underbara takmålningar och fönstermålningar.







Efter detta stopp begav vi oss mot Torsby och sen Tössebergsklätten. De var den roligaste väg jag har kört i hela mitt liv. Jättebrant på serpentinväg. Vissa bitar orkade knappt bilen upp på tvåan och de var så krokigt att jag förväntade mig att köra på mig själv i röven. Men väl uppe var det en oslagbar utsikt över Frykensjöarna. Var uppe i utsiktstornet, men där fick jag svindel.





Ner kommer man ju alltid, sägs de och de gjorde vi allt, men jag var fan lite rädd. Som sagt så var det ganska brant och bromsen på mamma och pappas bil knakar oroväckande när man bromsar för hårt, men det var bara att motorbromsa. Pappa kom med sina tips från när han körde lastbil "kör på samma växel ner som man kör på upp". Tack pappa! Ner kom vi iaf, hela och hållna.

Sen bar det av mot Karlstad igen.

Jag var så satans trött när jag kom hem igen. Hade inte sovit alls bra natten innen. Hade ju jobbat två nätter och sen gick de bara inte att ställa om sig igen. Gick och la mig kl 02 men tittade på klockan sista gången 05.30. Men inatt så har jag sovit 13 timmar så nu ska jag väl klara dessa tre nätter i helgen.

Sarkoidos

Har varit i Annas mammas sommarstuga.... helt underbart.... älskade verkligen det stället och Annas mamma var cooooool:) En liten röd stuga mitt ute i ingestans, el fanns men inga lampor så vi fick ha ljus, rinnande vatten fanns de, men de drack man inte utan man fick hämta de i brunnen. Vi fikade och grillade och drack vin.... helt underbart. Synd bara med vädret eftersom regnet vräkte ner. Vi satt på altanen och såg hur de började regna mitt på sjön, man såg verkligen en tydlig gräns mellan där det regnade och inte. Sen såg man bara hur de kom närmare och närmare och tillslut så kunde man se gränser bara 1 m framför en.

En läkare från Vc ringde igår och sa att de hade hittat förändringar på mina lungor så det är högst sannorlikt att det är Sarkoidos jag har. Han lämnar över det till rematologen som får ta det slutgiltiga beslutet och behandling, men de lutar åt att det blir Prednisilon *jippi*.

Är lite depp måste jag säga. Var inte såhär de skulle bli, men samtidigt är de skönt att veta att det verkligen är någonting och inte bara jag som inbillar mig.

Fest i Lidköping

har varit hemma i Lidköping för andra helgen i rad. For iväg i lördags efter att ha varit på biltema och köpt en fläkt. Håller ju på att smälta bort här hemma och vi har redan en fläkt men frågan är var. Vårat förråd ser ju ut som tredje värdskriget och jag vet inte om man tar sig in där med livet i behåll. Så de kändes som ett ganska bra beslut att köpa en ny och bra mycket större.

När vi kom till Mariestad vräkte verkligen regnet ner.... de var bara att bromsa och köra i 50 km/h. I Lidlöping rgnade det också men inte fullt så kraftigt. Väl hemma hos mor och far vankades det lite mat (som vanligt). Det var bara att trycka i sig maten för att sedan försöka pimpa sig själv lite innan festen. Är ju ingen idé att försöka göra sig själv fin eftersom man efter 3 minuter svettas bort allt smink. Sen bar det av mot Café O Bar där de blev en liten fördrink innan partyt.

Väl där var det en massa med folk både sådana man kände och inte kände. Vi fick hur god mat som helst som grabbarna hade lagat. Sen var de feeeest och jag var riktigt sugen för en gång skull. Hela vägen till Lidköping satt jag och lyssnade på en skiva från 05/06 och den innehöll en massa goa låtar. Det belv ett X antal öl, stannade som tur var i tid för jag kände att jag blev lite väl rund under fötterna.

Sen vid 2 ville inte mina fötter längre så då begav vi oss till systers lght eftersom hon är i Scotland så passade vi på att vakta den.

Vaknade såklart alldeles för tidigt ovh alldeles för bakfull. Bestämde med tjejerna att det skulle bli en pizza och de blev de. Var den godaste jag har ätit på länge. Så himla gott med sås som man inte måste hugga ur burken. Gillar verklige inte kebabsåsen här i Karlstad.

 Slussning i Sjötorp på vägen till Lidk


 Den lilla regnskuren som kom


 Denna goda tyska sak vann jag när jag lyckades med bedriften att svara ALLA fel på tipsprommenaden. Det pinsamma var att det var frågor om Niklas och Per och Gustav kom 2:a. Intressante eftersom han har kännt dem kortast tid av alla.

Lungröntgen

Idag var det dags att fylla på högkostnadskortet lite till. Cyklade iväg till csk för att fotografera mina lungor. Inte så kul att komma dit, totalt genomsvett för att mötas av en 22 årig norrman som säger till mig att ta av mig på överkroppen. Jag försökte med om de verkligen var nödvändigt att ta av allt, men de var de:P
Sen får man ställa sig med de bara brösten mot en platta (som iofs var ganska kall o skön) och hålla andan. Sen till en ännu mindre angemän position. Från sidan med armarna över huvudet och axlarna fram vilket resulterar i att man måste svanka lite. Kände mig som en playboy (big and beautiful) med byxor på och inget mera. Detta tog ca en minut och kostade 250 spänn de blir en ganska bra timpeng de.

Sammanfattning

Tänkte mig på en liten sammanfattning av helgens och veckans bravader.

Vi skulle åkt till Lidköping på lördag förmiddag egentligen, men G blev inkomenderad att vakta, så jag åkte med till Åmål och passar G systers hus under tiden. De där huset höll på att skrämma skiten ur mig. Det var ngt skumt i de där huset tyckte jag..... Det knakade i väggarna, men de är väl ganska normalt för ett hus, men det är inte normalt att det ska låta som att de går någon på övervåningen. Sen kom de värsta! Sitter och tittar på film så hör jag någon i vad jag tycker är källaren. Det hostar och hostar och tillslut så kräks personen. Jag tror att det är G som har kommit hem eftersom han då tydligen blivit sjuk.... så jag ringer till honom i hopp om att jag ska höra hans ringsignal i källaren.... Men ICKE! Han svarar och jag hör att han är på HC. Jag höll på att dö för jag hör verkligen hur de är ngn i källaren. Han säger till mig att ta en stol och ställa för källardörren så att man inte kan trycka ner handtaget.... Kändes som jag var inblandad i en scream- film:P Jag var så skakis så jag knappt kunde gå. Gustav kom hem så fort han kunde och gick ner i källaren med batongen i högsta hugg, men hittade såklart inget där nere. Sen står jag och tittar ut genom fönstret och ser att det är någon precis utanför dörren som inte mått så bra, så de var ingen i källaren utan precic utanför dörren. Gissa om jag blev lättat, så jävla rädd som jag varit.

Efter detta kl 3 på natten beger vi oss mot Lidköping. Var väldigt fins att åka så mitt i natten, kunde fälja hela soluppgången. Vi var framme kl 5 så då stöp vi rakt i säng. Sen upp kl 7 då mina syskon kom för att vi skulle sjunga för mamma eftersom hon fyllde 65 år. Sen var de bara tillbaka till sängen för några timmars mera sömn innan de var dags att åka ut med båt på vänern. Där fick vi god mat och en bra guidning. Sammanfattar detta i bilder:

 Båten vi åkte med + syskonbarn ute på Naven

 Här solade man ganska gott

 Pappa Lennart och syster Ann- Charlotte


 En fin dag kan man säga


 Mamma och pappa


 Navens fyr. Här ifrån kommer Jonsson- släktet. Mammas farfar bodde är tillsammans med 13 syskon + föräldrar och piga.


RSS 2.0