Munkastigen

Har spenderat helgen i Kristinehamn och Laxå…. Resan började på fredagskvällen/natten efter jobbet. Höll på att inte bli någon resa eftersom ett akut lungödem kom i vägen. Men fick byta om och cykla som en idiot så jag hann allt med bussen till K- hamn. Där mötte T mig för att fara vidare till hans föräldrar. Blev en tidig natt eftersom vi skulle upp med tuppen dagen efter.

Kl 8 startade våran resa mot Laxå av alla ställen. T skulle springa maraton, så jag och hans mamma följde med som supportteam. Under tiden som han sprang så tänkte vi kolla in stan lite och det gick ju ganska fort måste jag säga. Det fanns en ICA, en skoaffär och en klädaffär, så detta var över på mindre än 20 minuter. Sen for vi ut till skogen för att se dem vid vätskekontrollen. Då var det en mil kvar till mål. Jag hade lovat T att vara fotograf så jag såg hela kalaset genom en kameralins. När han passerat där så drog vi oss in mot mål. Som 13 person och på mindre än fyra timmar så kom han inspringande med de längsta stegen jag sett. Jag kan inte förstå hur man kan springa så fort o så långt, men de ligger ju några års träning bakom. Fick mig en ganska salt och snorig puss.



Dagen efter spenderades ganska lugn eftersom T hade en ganska skarp träningsvärk. Vi skulle se sevärdheterna i Kristinehamn. Tyvärr gick de ganska fort. De blev….

ICA MAXI UTAN TAK




PICASSOSTATYN

Han missade bara den lilla detaljen att de kryllade av fåglar just där. Mitt besök blev ganska snabbt.


Partyhelg

Har varit en kanonhelg! Fredagen spenderades först på avd 20 tillsammans med kollegorna. Sedan bar de av hem för en renovering av fröken Rundqvist, sen in till stan tillsammans med bästaste sambon för att göra ett varv på systemet och invänta hennes vänner, Ann-Charlotte och Magnus. Natten spenderades hos T eftersom de skulle vara lite fullt i våran lägenhet. Hade tänkt att se film, men får jag bara lägga mig ner så är de liksom kört sen. Filmen försvann iallafall och jag vaknade på morgonen.

Under lördagen blev de att dra en repa på stan. T skulle ha byxor att växa i. De blev så fina så fina så….. Blev en lunch på stan tillsammans med Uddevallagänget.

På kvällen bjöds de på oxfilé som kocken Magnus fixat till. Smakade underbart. Efter maten trillade vännerna in en efter en, tillslut var hela lägenheten full. Som vanligt är alltid förfesten roligast. Att man aldrig lär sig de och väljer att ha enbart förfest och sen sova… kanske ska prova de nästa gång.

Söndagen erbjöd till en början en huvudvärk som inte var av denna världen. T for iväg i grisottan. Jag valde att ligga kvar en stund till innan Anna lockade med frukost. Blev en omväg med cykeln över Herrhagen eftersom jag inte hade någon lust att cykla förbi IDOL- kön utanför Nöjes. De blev en heldag i Annas soffa och säng. Vi avverkade tre filmer och en himla massa mat, cola och annat gott.


Aj aj aj aj

Den som sa att de var bra med träning borde ha styk…. Var på spinning igår och avslutade sen med 30 minuter core för de ska ju vara så himla för våra ryggar. De har nu slutat med att jag har sträckt ryggen så jag kan knappt röra mig. T fick klä på mig imorse för jag kunde inte komma ner till mina fötter. Under natten har jag fått ta tag i honom för att kunna vända mig i sängen. Är så stel så de nu börjar kännas i axlar och nacke. Försöker röra mig så mycket jag kan, men de är inte lätt när jag ser stjärnor.
Detta är inte så skoj med tanke på att jag skulle ha jobbat imorgon och jag kan idag inte avgöra om de går. Var lika bra att lämna walkover så de får längre tid på sig att hitta en ersättare…. De suger verkligen måste jag säga.

Sitter ute på balkongen nu i solen tillsammans med katten, men inser att jag kommer få sitta här tills Popp kommer hem eftersom jag inte kommer kunna ta mig upp ur den låga stolen. Jag har iaf vatten så de ska nog gå bra.


Sry

Vet att de var ett tag sen jag skrev, så till er som faktiskt läser, så ber jag om ursäkt. Men de har varit en hel del annat att tänka på.

Har börjat gå själv på jobbet (de var några veckor sedan). De går bra, men de är ingen dans på rosor. Inser att jag skulle vilja lärt mig liiite mer i skolan. De rent medicinskttekniska är kanske inte så svårt, men allt administrativt och allt runt omkring är inte så lätt som jag hade hoppats på. Men de ska väl komma de med. Hoppas bara kollegorna har överseende med det under tiden.


Äntligen är våren här. Den ska Popp, Tobbe och jag fira in med en kaffe på Sandgrundsudden snart. Vi införde de som en tradition förra året. Att när man kan dricka kaffe på Sandgrundsudden, då är de vår. Vi tjuvstartade med en kaffe på uteserveringen igår, men jag hade nerverna på utsidan eftersom även stans alla småfåglar hittat ut och de skulle självklart hälsa på mig. Gillar inte riktigt de.


RSS 2.0