Jag har fått ett tecken...

Vaknade igårmorse men en låttext i huvudet..... och jag tar det som ett tecken

"Du kan alltid lita på pojkarna över 35.
Räck dom gärna handen så följer de dig hem.
Söker du mannen med stil och etikett
ska du välja 35:an och ingen discosprätt."


Jag har inte längre en katt! Jag har en tarm!

Var och rakade henne idag. Hon var sååå duktig. Gillade dock inte att sitta fast, men när hon väl började klippa så njöt hon bara. Hon spann, kisade med ögonen och slickade på henne som klippte. Känner knappt igen henne nu. Hon var så duktigt så jag köpte en present till henne.... en sovkorg. Då kanske hon kan sluta sova på mina kläder. Bussresan var nog de värta av denna dagen iaf. Den gillade hon inte alls. Men nu sover hon så gott, dock inte i sin korg.... suck!








Systerhelg + ladies night

I fredags kom systrarna. Vi åt, drack och sjön singstar. Hade de riktigt roligt och mysigt. Fick dock inte mycket sömn eftersom katten levde rövare hela jävla natten. Hon har aldrig varit så billig.

Upp med tuppen på lördagen eftersom systrarna skulle rida islandshäst. Jag var med inne i stallet en stund men de blev lite för mycket med både hästar och fåglar på ett och samma ställe. Så jag åkte hem och städade istället. Sen när de hade töltat färdigt blev de libanesiskt från Pasha. Sen insåg vi att tiden var knapp och det var dags att börja göra iordning sig för LADIES NIGHT!!!!!!!!!!! De var de bästa jag har sett. Vilket gäng de var. Skrek mig helt hes. Höjdpunkten var Dirty Dansing- dansen med Stenmarck och Andreas Johnsson.

Rinde Pia på eftermiddagen eftersom jag visste att hon skulle på Ladies Night. Hon var påväg dit tillsammans med Lena och vi bestämde att vi skulle ses utanför innan de började. En underlig med bra känsla att träffa Lena igen. Var ju trots allt 3,5 år sedan vi pratade sist.

När de var slut letade vi taxi och for till Bmb tillsammans med Pia och Lena. Var väl inte helt dragit där kanske så vi blev inte kvar så länge. Fick bli taxi hem och där äta lite fyllesnax.

Upp med tuppen på söndagen också eftersom vi då skulle äta hotelfrukost. Gissa vem som står utanför och sträcker på sig? JO! Mikael Tornving. Min pratglada syster kan då inte låta bli att gå fram och prata. Han var galet snygg faktiskt och väldigt trevlig. Sen när vi kom in i lobbyn för att betala frukosten så kom Andreas Johnsson och alla sexiga dansare för att checka ut.... Verkligen första parkett.

Sen blev de en tripp till IKEA och jag har äntligen en hallampa!


Systrar på intågande

Sitter och bloggar i väntan på systrarna.... Ikväll ska de bli scecarsallad och singstar (Lånar de Linda om de går bra?)

Mötte en alkis idag när jag väntade på bussen. Så satans tragiskt eftersom han ranglade av bussen i arbetskläder. Fy vad tragiskt. Han försökte prata med mig men han var så full så jag fattade inte vad han sa. Det enda jag uppfattade var "rör inte vargen". Var väl inte direkt trevlig mot honom. Sa att han lika gärna kunde vara tyst för jag fattade ändå inte vad han sa. Han skulle hela tiden ta på en när han ville ha ens uppmärksamhet och jag uppskattade inte de ja och de sa jag till honom vänligt men bestäms första gången, men han gav sig inte och då blev jag förbannad. Men men hoppas han kom hem och fick lägga sig en stund.

Var på Ankan igår igen tillsammans med Anna och Poppis. Lika gott denna gången.

Läste i NWT ATT DE GÅR EN SERIEVÅLDTÄKTSMAN LÖS I STAN. HAN RAGGAR SINA OFFER PÅ BUSS NR 4 MOT GRUVLYCKAN. KUL. I MIN VÄSKA LIGGER DE NUMERA EN GAFFEL EFTERSOM JAG VET ATT MAN INTE FÅR BÄRA KVIV, MEN GAFFEL GÖR VÄL OCKSÅ ONT? DE PÅ BUSSEN VET IAF HUR HAN SER UT SÅ FÖRHOPPNINGSVIS HINNER DE VÄL RINGA POLISEN OM DE SER HONOM.

Fy Anna

Skulle till Bergvik idag och handla met tillsammans med Anna, men de blev visst en hel del annat också... Detta är inte ett försök till modebloggande.

 Ett par legins och en top från Gina

     Klänning och balongklänning från Kappahl

 Top från Kappahl där jag även inhandlade en bolero.

      Dessa från Skopunkten

Är skitnöjd med mina inköp och dyrt blev de inte heller eftersom allt från Kappahl var på rea och skorna betalade jag bara för 2 par.

Fick ett meddelande...

Kolla in den fina svenskan och alla konstiga tecken som jag inte heller fattar

"hojtar jag=))du känns speciell. gud hjälp, vad du är så vacker =)du har riktig vacker ansikte)
allt bra med dig=)?kan vi prata o lära känna varandra=))?

om det ar ok för dig så då vi kan lämna msn till varandra och prata där istället==))?
hoppas du förstår min svenska oxå=))

jag kommer inte in här ofta=)hoppas hör av dig=).
kärlek handlar inte om ålder =,bara en sak så vill att du ska veta att jag är inte ute efter bara,=)
men jag tycker om eller jag älskar kul,

men jag vill skaffa kärlek först med nån vacker tjej som du sötnos=)
då vi kan göra kul och ha rolig tillsammans,tror på mig om du ska ha kul med en person som du älskar
,
så det är jätte skillnad om du ska ha kul med en person som du inte Älskar,
jag vet faktiskt inte vad ska jag skriva mer till dig,du få gärna fråga vad du vill veta om mig ,

jag har stort hjärta för dina frågor=)jag har några frågor, vart bor du=)?
bor du ensam=)?vart kommer du ifrån?eller kanske du är svensk=)? VAD MENAR HAN MED DET?

ärlig tala jag tycker om tjej som ser ut som din ansikte=)
såna ansikte är jätte fin och gossa med vill inte säga mer om det=)m=)

så jag ber dig på en sak,att du ska vara ärlig med mig=)
jag tycker inte om när folk ljuger,eller snål eller svartsjuk=))

ärlig tala jag vill skaffa ett liv med en tjej underbart som du=)
så jag tror, har inte skrivit nåt dum till dig nu,de här sakarna kommer från mitt hjarta till ditt hjarta=)


Försöker...

plugga med de går verkligen inte. Verkar vara en gemensam grej i hela min vänskapskrets just nu. Sätter mig ner med böcker och dator, men jag sitter bara liksom och tittar på dom och ingenting händer. Varför kan kunskapen inte bara hoppa in i mitt huvud??? Jag kan inte fatta hur jag har gjort förut, var de lika jobbit då? Antagligen är de väl pressen på att det är det allra sista nu som gör att allt blir lite svårare. Jag får liksom ingen ordnig på det.... lite smärta här, lite omvårdnad där, lite fatiqu hit och dit. Skulle ju pluggat en massa i helgen, men icke. Har kommit på en massa viktigt saker att göra istället. Har aldrig haft ett sånt välstädat hem som nu. Ska nog baka också, men har ingen plats i frysen. Så den som sitter vid mitt bord imorgon vid fikat, kan få en muffins.

Helgen har varit full med en massa mys med Anna, C och K. Mamma och pappa kom i fredags med en massa äpplen. Vad skulle jag göra med dom då? Jo de blev en paj som C och K com och avnjöt tillsammans med en film och vilken jävla film då.... såg inte ens klart den. Handlade om ett gäng bittra kompisar som bara var förbannade för att de inte hade ngn kar. När lördagen kom så kom även Anna. Då blev de tacos och ost *nam nam*.

För att avbryta pluggandet ännu en gång så blir de fika på stan med C....

Stackars min lilla kisse. Hon har extrema tovor i pälsen som jag verkligen inte får bort. Måste gå och få henne rakad. Hon kommer ju inte se klok ut. Nu har jag klippt henne lite i hopp om att få bort dom, men de krävs en rakapparat till de. Någon som är bra på att klippa katter?

Tittut

Ja... vad har hänt sen sist. Har haft ett fylleslag utan dess like tillsammans med Anna. Lärt mig Barn- hlr. Eventuellt fått en inneboende. Varit världens sämsta dejt. 

I tisdags skulle Anna laga middag till mig och en middag är ingen middag utan lite rödtjut. Vi skulle bara ta ett glas, men de blev visst en bag in box *ops*. Men de var en sån där spontan kanonfylla som bara blir så jävla kul. Har inte skrattat så hysteriskt på länge. Fick bli en taxi hem eftersom jag missade alla bussarna hem till mig.

Dagen idag började med lite plugg, men som vanligt så ballade jag ur och käkade istället en lunch på stan med Anna, Poppins och F. Shoppade ett par skor med, som jag såklart inte kan gå i, men snygga var de. Sen blev de mat på Ankan frammåt kvällningen tillsammans med Anna, C, C och J. Hur mysigt som helst och hur gott som helst.

Har haft föreläsningar under veckan som jag inte har varit på. Den kursen vi har nu suger verkligen. Skulle läsa om sjukvårdsorganisation härom dagen. Då kan de ju vara logiskt att läsa om den svenska, men ICKE vi läste om USA, Gahnas och Sri Lankas jävla organisation.... Varför??? fattar fortfarande inte.

Hoppas du är nöjd nu Anna B. Kanske inte är nytt för dig bara... Pöss 

RSS 2.0