Sjuk

Nu sitter Anna och jag och snorar gemensamt. Endast Sasa är helt frisk.
Kl 11 kom Anna med Fika som bestod av kanelbulle med biskvi *mumma* Bra frukost de. Sen satte vi igång med att kontrollera alla referenser eftersom vi lcykats trassla ihop de lite. Sen byggde vi på med lite underkategorier och skit. Vi börjar se ljuset i tunneln.  

Vi var nere på butiken i hörnet o inhandlade lite glass. De är faktiskt bra för halsen när man är sjuk *host host*.

Status: Resultat klar

Nu kan vi nog nästan säga att resultatet är klart. Är bara lite pyssel och papp kvar. Men de är bara skoj att sitta och pyssla med tycker jag. Anna kom hit idag eftersom jag inte ville lämna Sasa själv hemma första dagen. Anna är sjuk så hon och katten låter lika dant *fräs fräs*. Jag satt en stund på eftermiddagen och skrev till lite till och möblerade om lite. Så vips.... från 4 sidor upp till 6 sidor. Kanske är rörigt men det märker vi imorgon när vi ska gå igenom allt igen....

Natten har gått hur bra som helst mes Sasa. Bara de att hon började leka med bollen med pinglan i så fort i släckt lampan. Hon hade inte tittat på den på hela dagen, men då helt plötsligt blev den rolig. Sen har hon sovit på våra magar, antingen min eller Gustavs. Sen låg hon där och snosade.

Hon har sin favoritplats i fönstret iaf, där har hon väl en bra utsikt.
 

Nu är Asa hemma....

Igår var det en riktig gosdag enligt Rebecka. Snuttigare unge får man ju leta efter. Helt plötsligt får man en spontan kram och kommentaren "jag tycker om dig" Det gör en gammal moster väldigt glad.

När vi kom tillbaka efter att ha hälsat på katterna så började jag laga mat, sen fortsatte vi att äta hela kvällen. Det blev chips och dip, kladdkakemuffins med grädde och ost, kex och vin. Kan inte fatta varför man fortsätter äta när man är som en stoppad korv, men de var ju gott.
Rebecka var lite ilsken och skulle inte alls sova. Anna- Lena gick och pussade god natt. Sen kom kommentaren. "Du kan inte bara komma och göra sådär som du gjorde och sen bara gå". Lät som om det skulle kunna komma från en uppgiven kvinna halv 5 en söndagsmorgon när ragget smiter.

Syster, Rebecka, Gustav och jag startade dagen med att gå till Scandic och äta frukost. Det var inte alls illa kan jag säga. Nackdelen är bara att man äter så mycket och så fort. Jag kan säga att jag fortfarande är mätt.
Sen skulle vi gå på stan, men upptäckte att de öppnade ju inte förrän kl 12 så vi fick gå hem och pausa lite. Sen blev det iaf lite shopping. Inte förmin del för vi har ju skaffat kisse. Handlade en he del saker till henne istället. Kattsand, kattmat, leksaker, borste, kam, klösbräda mm.

Ume och Pernilla förljde med och hämtade henne. Gick hur bra som helst. Nu går hon här hemma och kollar läget. Sitter inte direkt still,  men verkar heller inte orolig. Tror att hon kommer få de bra och det trodde katt- tanten också.
Kom på att hon ska heta Sasa istället för Asa. Sasa var väar lättare att säga.


Har varit på junta hos Anna idag. Det var jag, Elin "myrsan" Myhr och Maria "poppins" Norberg. Anna hade gjort världens godaste våfflor. Nyttiga verkade de vara också, olivolja och grejor. Sen hade vi en massa saker att stoppa på. Det bjöds på mat- våfflor, då man kunde ta på gräddfil, rödlök och löjrom eller den klassiska med grädde/glass och sylt. Man kom därifrån väldigt mätt.

Imorgon blir det till att plugga hemma. Vill inte lämna Sasa själv hemma första dagen.

Tjackat kisse

Idag kom syster och Beckis. Vi var en runda på leklandet, jag kan säga att de vuxna lev tröttast fortast.

Sen bar det iväg till Grums för att hälsa på systers katt och det slutade med att Evelina och Gustav också har en perser- katt.
Hon hade en katt som hon ville omplacera för att denne inte trivdes i gruppen och hun undrade helt enkelt om jag ville ha den. Behöver inte betala någonting, bara sterilisera henne.

Gustav var inte helt svårövertalad faktisk....

Katten kommer heta ASA men kommer antagligen bli ASET ibland.


Äntligen...... helg



VI HAR FUNNIT VÅRAN SISTA ARTIKLEL. DEN FANNS FRAMFÖR NÄSAN HELA TIDEN!!!!!!!!!!!

Äntligen hemma

Här sitter vi på uni igen och försöker plugga, men våra hjärnos står helt still. När ska detta släppa och när ska vi komma in i vårat berömda stim???? Jag väntar och väntar och väntar....... men nej inget händer. Börjat tro att jag är efterbliven:) Sitter och funderar på nya sökord, men de står verkligen helt still i huvudet. En massa saker far runt i skallen, men inget vesäntligt. Jävla skit också!!!! Ska prata med väran nyvunna bib-bästis Annelie. Hon brukar få det att släppa lite för oss.

Jag uttryckte på Facebook att detta sög discosnopp. Har fått lite undran om vad detta kan vara. Här kommer svaret. Jag varnar för fula ord. Discosnopp är den doften som kommer från mannens könsorgan efter en blöt kväll på krogen. Luktar inte hallon direkt!!! Så nu vet ni att disckosnopp inte är menat i en positiv anda.

I natt kom min babe hem från London. Han had med sig världens bästa present. Världens bästa kille hade med sig värdens godaste parfym hem, Marc Jacobs Daisy. Tack Anna för det tipset. Kan lova att eftersom jag just nu sitter med dina skor på mig så kan du få låna min parfym:)


Uppdatering: Vi kom inte så himla mycket längre idag. Satt coh letade artiklar i 2 timmar utan att finna en enda. Vi börjar nu med att sammanställa resultatet så får vi ser vad de blir.

Har varit och tränar idag igen. 2 gånger på 2 dagar. Inte illa.

En lördag på KAU

Här sitter det två sorgliga själar, nästan ensamma på ett universitet i södra värmland. Eftersom allt sket sig igår så var det bara att börja om det artikelsökningen *hurra*... och här sitter vi nu och grinar och äter muffins.

Men man kan glädja sig med att allt ordnade sig tillslut. Efter ett antal skrik av ordet "luder" så satt vi tillslut med 36 artiklar till urval 2 som nu ska läsas. Vi gav upp vid 4 när Uni stängde och då bar de hem till en svinkall lägenhet. Skulle titta lite på tv:n var tänkt men de blev inte riktigt så.... stensomnade och de var riktigt gott.

Tingeling

Sitter på Uni nu och sliter mitt slitna hår så att det blir ännumera slitet. Ingeting fungerar ju. Har inte tillräckligt med artiklar och söka nya kan man ju inte göra eftersom databasen ligger nere.



Har iaf fikat med flickorna nu och det var precis vad jag behövde. Cia hade bakat världens godaste cheesecake som smakade himmet. Tack babe.
Har nu också svart på vitt att jag inte klarade läkemedelsräkningen..... men de visste jag ju redan. Men men.... det kommer fler chanser.


Anna har varit här ikväll och hållt mig sällskap nu när Gustav är i London. En liten fågel viskade i mitt öra att Gustav hade lett de andra på lite villovägar på ca 1 timma i London. Inte så lätt att hitta där kanske. Anna och jag bakade iallafall scones.... oj oj vad gott, men nu känner jag mig som en svullen surdeg...


Bodybalance

Hej hopp gummisnopp....
Har varit och tränat lite bodybalance nu på morgonen. Det är bara att konstatera att jag är snidig som ett kylskåp och har röv som en cirkushäst. Men kul var de.... tror att min kroppp hittade muskler som den inte visste fanns.
Nu ska jag iväg på arbetsintervju... blev ju inget på 21:an eftersom de inte hade några natt- tjänster kvar oh jag vägrar att slava som uska på en sådan avdelning. Så nu blir det förhoppningsvis att svepa omkring i hemtjänsten på natten... man kan ju hoppas iaf.... Försökte knåpa ihop ett personligt brev.... de är inte riktigt min grej att marknadsföra mig själv, men jag tog de som mina handledae från praktiken hade sagt. Hoppas de duger!
Har nu äntligen köpt nya träningsskor. Har redan invigt dem och det gick fan så mycket bättre denna gången.

Här kommer lite om mig själv

Jag heter
Evelina Anna Linnéa Rundqvist och kallas Eve (från kompisarna) och Lina (från systrarna). Jag fyller 27 år den 2:a augusti 2009. Stjärntecken Lejon. Jag kommer från Lidköping och bor nu i Karlstad tillsammans med Gustav. Jag vill ha 2 barn som ska heta Inez och Otto. Jag pluggar till sjuksköterska. På fritiden brukar jag sova men jag skulle även vilja hitta vetenskapliga artiklar. För att stilla mitt dåliga samvete brukar jag träna.  Jag har slutat äta pizza och börjat äta corn. Om fem år tror jag att jag jobbar som barnmorska, bor i ett litet gult hus i Molkom tillsammans med Gustav, Inez och Otto samt perserkatten Cesar. Om jag vann 5 miljoner skulle jag köpa mig ett hus och be CSN fara och flyga.  Jag skulle vilja vara bäst i världen på att snickra eller laga bilar. Jag hade velat uppfinna den färdighackade salladen i påsar. Ett pinsamt minne är min mp3 drog igång under en föreläsning och i paniken hittade jag inte stopp- knappen. Jag blir glad av Gustav, mina vänner och tända ljus. Jag blir förbannad av människor som inte tänker innan de öppnar munnen. Jag samlar på mine- glas. Saker jag är stolt över är just nu mig själv. Yrken jag kan tänka mig är snöplogskörare eller ssk.   

Lördag

Idag är det lördag och jag är galet trött. ALL energi försvinner verkligen när man inte måste använda den i skolan. I veckan har Anna och jag suttit med de där förbannade artiklarna och det suger verkligen. Vi läser, läser och läser...... och hoppas att de artiklarna vi har till resultatet nu verkligen är bra, för vi har bara 10 st som passar in..... och då har vi inte läst dem än.....
Känns så himla bra i den gruppen vi är i. Lärarna säger också att det syns att vi alla trivs tillsammans och de känner iaf jag att vi gör.

Köpte nya träningskläder nu när jag har köpt mitt årskort. Känns lite roligare att räna då. Men jag måste verkligen köpa nya skor. De jag har nu har varit med i några år och jag får såååå ont i fötterna. Jag och Poppins var på step igår och det är det roligaste jag vet. Känner ju igen alla steg sedan sist jag stänade som mest så inger var ju nytt, bara kombinationerna. Men jag kunde verkligen inte hänga med eftersom det kändes som jag hade mjölksyra i hela fötterna. Fick stanna hela tiden och det var riktigt surt eftersom jag vet att jag kan och orkar. Kanske ska ringa till mamma och be om ett friskvårdsbidrag? Jag har inte riktigt råd att köpa skor för 600 kr.... minst.

Var och tjackade en liten katt åt syster i torsdags. Hon vill så gärna ha en perser och de är ju inte lätt att hitta till ett rimligt pris, men jag fann en i Grums och fick det fina uppdraget att åka och titta och ev välja ut en som ska få flytta till Lidköping. De var så söta!!!! Jag vill verkligen också ha en, men vi kan inte köpa en katt som kostr mer än en månads hyra. Kattanten som sålde dem hade verkligen 8 vuxna katter i en 3:a!!!! Det var luddiga katter överallt. Mrn fina var de. Det blev en röd katt till syster.


Ingen kan säga att den kissen är ful!!! Bara Gustav, men han är dum!

Har nu varit hos Ume & Pernilla och tittar på schlagern..... vilken skräll!!!! Hade ngn verkligen räknat med den vinsten???? Jag hejjade på Mumsmums, men de hjälpte ju inte direkt. Har suttit på nattbussen nu med en massa fyllisar. Hatar verkligen att åka buss sent på kvällen. För det första har alla parfymerat sig en aaaaaning för mkt och alla stinker sprit och det är inte helt bra när man har tendens till åksjuka.....

Nu kör vi!!!

Japp nu börjar det nya livet med träning och uppsats- skrivande.
Köpte ett årskort på Livskraft igår (tack Poppins för det) och nu har jag och Anna beställt artiklar som vi ska använda oss av. Har ingen aning om de är bra än, men det spörs....

INSTÄLLT!!!!

I lördags hade vi en kanonmysig dag på Torpet (hos svärföräldrarna). Elin, Andreas och Agnes var också där och Andreas lagande världens godaste flygande jacob. Vi tittade på Melodifestivalen och spelade TP. Emma och jag vann inte, men det kändes som en vinst att slå gammelgubbarna (som vi kallade dem), Sven och pappa Kjell. Jag tog hand om Agnes under bastningen, eftersom varken jag eller Agnes förstår oss på detta fenomen. Det onda var att Elin hade ätit tacos dagen innan och det gillade inte fröken Agnes..... hon grät och grät och grät och jag var också nära tillslut kan jag säga. Hur jag än vände och vred på henne så var ingenting bra. Hon sov en liten stund i mitt knä, men sen var det full rulle igen. Men tillslut så kom mamma med maten och då blev livet bra igen.

På söndagen skulle det bära av till Stockholm och METALLICA!!!!!! Vi (Jag, Anna och Lina) startade våran resa kl 1. Det var ett jävla skitvärder, men snöstorm och blask. Men till Stockholm och alla dess förorter och centrum kom vi till iaf. Det vara bara det att det var inte så lätt att hitta som vi trodde. Kändes inte alls logiskt att köra mot Sundsvall, men det skulle vi tydligen ha gjort..... för helt plötsligt stod det Rinkeby...... Sen var vi inne i stan och jag fick se mitt älskade Stadshus. Vet inte hur många tullar vi åkte igenom, men de kommer väl Lina märka på räkningen. Vi hittar tilslut tíll Globen. Väl inne så väntade och väntade vi, men inget förband kom. Tillslut tänder de lamporna vid scen och tre fjärdedelar av Metallica kommer ut. Redan där började jag ana oråd. Kändes inte som en entre som Metallica skulle göra...  Det visade sig att James Hatfield hade fått kräksjukan och var på väg till sjukhus och det skulle inte bli någon konsert!!!!!! Alla i hela globen var i shock. Jag trodde verkligen inte det var sant.... Men det vara bara att vända och åka hem igen.... Sugig söndag kan man säga!!!!

Idiot...

.... och det är JAG som är idioten. Gjorde läkemedelsräkning II idag. De upplyste oss om att vi måste ha klarat den innan termin 6 annars får man inte fortsätta. Tack för att ni berättade det första dagen i termin 5!!!! Lite press har man ju nu. Gjorde tentan och det kändes faktiskt bra. Var en fråga jag inte var säker på, men tyckte ändå att det gick bra. Jämförde svaren sedan med Gustav och då visar det sig att jag läst en fråga fel och därmed fått fel svar. Jävla skit!!!!! Jag ska ALDRIG mera skälla på Anna att hon ska lära sig att läsa frågorna ordentligt. Så nu blir det till att göra om den och pressen ökar lite till. Jag höll på att börja gråta. Ok om jag verkligen inte fattade frågan, men det var ju rätt svar fast ändå inte. Jag var så grinig så Gustav tog med mig till Subway och då blev jag glad igen....

Mamma ringde idag. För er som inte vet så har min pappa blivit diagnostiserad med alzheimers. Polisen hade ringt idag och ville att han skulle göra sig av med sina jaktvapen. Det gjorde det ju inte lättare för honom. Gustav kommer få ta dem så länge så slipper han göra sig av med dem helt. Lite lättare att veta att de inte är helt borta och han vet att de kommer att användas. Tycker så synd om honom (om mig med för den delen). Han tror ju att han kommer tappa förståndet med en gång, men det kan ju lika gärna dröja 10 år innan han blir riktigt sjuk. Mailade Rolf Alzhén med lite frågot jag hade och han sa det att han kommer succesivt bli sämre, även med bromsmedicin. Får hoppas att det inte blir för illa, eller för hans skull att det bir illa så att han blir så sjuk så att han inte längre är medveten om att han är sjuk. Är så konstigt när man märken att ens pappa inte är den pappa han brukade vara och alltid har varit. Än så länge är det inte så illa han har bara ett väldigt kort närminne, men den stora skillnaden är att han ine är glad längre.


Imorgon ska vi till torpet och jag ska vakta Agnes lite när de andra ska basta. Först ska vi bara genomföra ett ganska omöjligt uppdrag att försöka finna fjärkontrollen till min gamla dvd som Elin och Andreas har köpt. Hittade dvdn men inte den där lilla fjärrisen. Den ligger säkert på ett bra och logist ställe, men som den ser ut i vårat förråd så kan det
uppdraget bli lika med omöjligt.


Till Anna & Jossan

Har fått lite påbackning om att jag har varit dålig på att uppdatera min blogg, men nu kommer det. Anna tror fortfarande att jag kommer tjäna stora pengar på detta så hon tycker att jag borde skriva oftare.
Vad har hänt sen sist då?
1. Vi har lämnat in en litteraturstudie som ingen vet varför vi gör. Skulle skriva en miniuppsats om ett ämne som är i "motsats" till det vi ska skriva om i uppsatsen. Min sockersnopp (Anna) och jag kom fram till att vi skulle skriva om hur man som ssk bemöter personer som är döva och därmed pratar teckenspråk. Det vi lärde oss var att man ska titta i ögonen, prata tydligt, inte använda svåra ord och inte sätta pvk i handen. Det var en massa annan skit men det har vi förträngt.
2. Jag har slutat dricka sprit. Kan kanske kräva en förklaring? Som en snart 27 åring så ska man inte behöva ledas hem från krogen, men det behövdes. Hela söndagen bestod av ångest alá Arne. Därför detta ganska drastiska beslut. Drev mina vänner till vansinner med repliken "Eine bis kanal und eine bitte bopshop gesheftung". Ä det bara jag som har sett percy tårar? Ville bara tacka bartendern på BMB för att jag fick låna hans glasögon. Detta kanske säger ganska mycket om kvällen?
3. Har varit och tränat för första gången på kanske 2 år. Poppins (Maria) lyckades få med mig till Livskraft. Efter 10 min uppvärmning frågade jag var de hade deffen. Kände att det kunde behövts. Men jag överlede och jag känner mig just nu piggare än på länge.
4. Jag har också träffat värdens finaste Agnes igen.....

Ville bara be Anna om ursäkt för att jag var grinig idag...... Nu är jag glad igen...... Pöss

Ännu ett test

Lycklighets-testet

[X] Du har en pojkvän.
[X] Du har ett eget rum. Skulle vara toaletten då.
[X] Du har en mobil.
[X] Du har en iPod/MP3 spelare.
[X] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[X] Du har fler än 2 bästa vänner. Själv tror jag det i alla fall.
[ ] Det finns en pool i din gård. Nej, men en Klarälv.
[ ] Du klär dig som du vill.
[X] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan. Anna är mitt gäng.
[X] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[X] Du har aldrig blivit nedslagen. Har dock fått en bitshslap.
[ ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[X] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[ ] Ditt rum är stort nog för dig.
[ ] Människor använder dig inte för den du är.
[X] Du har varit på konserter.
[ ] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[X] Du önskar inte att du var någon annan.
[ ] Du spelar någon sport.
[X] Du brukar göra något efter skolan. Sova.
[X] Du äger en bil.Typ.
[X] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[ ] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[ ] Du har aldrig fått IG.
[ ] Du vet vad som händer i världen.
[X] Du bryr dig om folk.
[X Du är nöjd med ditt liv.
[X] Du kan mer än ett språk.
[X] Du har ett smeknamn. Eve, Lina/Linus (av systrarna)
[ ] Du har ett husdjur.
[ ] Du kan hela orden från 10 låtar.
[ ] Du har inga "fiender".
[X] Du är en ganska snäll person.

Total:
-----------
Total :

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!


RSS 2.0