Vinna eller försvinna????

Är så sjukt nervös idag för den där förbannade tentan im. Allt hänger verkligen på den. Måste måste måste måste klara den!!! Har räknat hela dagne hittills och det går ganska bra, men man vet ju inte hur de går im... Håll tummarna!!! Får bara tänka på att inte stressa och sen bara skriva det som kommer först kommer upp i huvudet. Man får hoppas att de gör som de gjorde förra terminen. Då satt mattetanterna där och när man lämnade in dem så sa de att man skulle kanske ta en extra titt på ngn fråga som kanske visade sig vara fel.....
Tog en paus och gick och tränade med Poppins ist. Hon var så flitig och sprang på bandet, medans jag gick och lunkade lite.... sen blev de lite styrketräning men jag tycker de är fruktansvärt tråkigt. Tur att Poppins var med annars hade jag gått med en gång.

Fick tillbaka uppsatsen från examinerande lärare idag. Hon tyckte det var bra och intressant, men det var lite att pyssla med, vilket visade sig inte bli så jobbigt eftersom hon hade skrivit hur vi skulle göra ist.... hon hade tex döpt om våra kategorier och det är ju de som vi har haft mest problem med. Tack Lena!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0