Husmålningsextravaganza

Denne hlegen har verkligen varit lång, slitsam men samtidigt fruktansvärt rolig. Resan började i onsdags då jag satte mig på tåget mot Åmål. Där väntade en Agnes, en Andreas och en Elin. Det var dags att måla deras hus. På torsdag morgon började vi. De hade samlat många i släkten och mutade med öl och god mat. Det var alla syskon med respektive och en massa kompisar så vi var väl ca 9 stycken som målade. Kan säga att det gick undan. Kusin skulle kommit tidigt på torsdagen om denne så inte tankat dieselbilen full med bensin...... ops. Han kom men kanske 7 timmar senare än beräknat. Vi målade hela dagarna och åt god mat och spelade spel på kvällarna. Det var ett ganska speckat schema. Hade ganska tur med vädret. Fredagen regnade det lite, men då passade vi på att måla det som var under tak. Det som inte var under tak var vi som målade så vi fick oss en liten dusch:





På lördagen gjordes den sista strykningen på huset och detta firades med en stor grillfest för alla inblandade. hur trevligt som helst.... det spelades kubb och pimplades vin och öl. Satt ute tills typ kl ett på natten. De var väl inte jättevarm men det fungerade. En massa filtar och Agnes fårskinn så gick de bra.

Agnes är nog det nöjdaste barn jag har träffat. Bara hon får lite uppmärksamhet och inte är hungrig så är livet underbart




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0