Fuck you very very mutch

Jag och L var och pratade med matte-tanten igår om tentaresultaten. Såklart vägrade tanten släppa igenom 0,01 ml, Vi ifrågasatte då varför hon kunde släppa igenom så mycket som 5 ml. Men hon ansåg att det säkert då handlade om större volymer man skulle blanda i och då var tydligen 5 ml inte så mycket. Vi hävdade att 0,01 ml inte heller var mycket och hade vi stått i ett medicinrum så hade vi ju sett att det var en vätska och inte ett pulver som vi först trodde. Då hade vi inte gjort fel..... Men hon sa att hon bara såg siffror och inget annat. Men uppenbarligen gör hon väl de eftersom hon kunde se genom fingrarna när det gäller större volymer. Där såg hon iaf inte bara siffror!!!!! Jävla kärring. Jag tycker bara det är orättvist att vissa får rätt när det är fel, men inte andra. Är fel verkligen fel?????

Vi pratade också med hon som har hand om dispanserna och på henner så verkade det inte som en omöjlighet att få dispans. Hon ska gå igenom alla ansökningar individuellt´ocg efter det bedömma. Vi frågade henne också om varför vissa hade fel men ändå fick rätt. Hon blev helt "chockad" när vi berättade att vissa inte haft 100% rätt men ändå fått ett G. Hon visste nog inte att det gick till så. Man kan ju hoppas att hon sätter dit matte- kärringen....

Ringde till E efter vi hade varit och pratat med dem. Var så fruktansvärt ledsen. Trodde helt ärligt att de skulle släppa igenom det lilla felet. Var skönt att prata med E en liten stund.

Uppsatsen är iaf GODKÄND:) Ett orosmoln mindre iaf...

Var och tränade med Poppins igår vilket resulterar i att jag inte kan röra mig idag. Har ont i hela min kropp. Men det var ganska bra att gå på bodycombat när man var lite upprörd. Skitbra att slå och sparka mot ingenting.

Kommentarer
Postat av: Linda

Fan va tråkigt, de borde ju göra samma bedömning för alla.. Hoppas du får dispens iaf!

2009-05-26 @ 21:11:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0